Meer resultaten voor coverband

coverband
coverband
DSO MUSIC brengt live muziek op professioneel niveau voor uw bedrijfsfeest of uw huwelijksfeest oa. BASF Janssen Pharmaceutica Midas. Voor grote bedrijfsevenementen is er onze XL-M-BAND all-round coverband met 7 beroepsmuzikanten. Voor kleinere bedrijfs en of huwelijksfeesten kan u beroep doen op het kleine broertje de M-BAND. Discobar met full-time professionele DJs met méér dan 15 jaar ervaring en een absolute muziekkennis van de jaren 50 tot op heden. Onze Coverband The M-Band is zowat de meest all-round live band van Vlaanderen. Ze worden wel eens de tegenhanger genoemd van coverbands zoals Coco Spirit en Jammin in the kitchen. In tegenstelling tot de meeste bands van dit kaliber zorgt The M-Band voor een muzikale lijn die opbouwend is.
coverband
dj trouwfeest
Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismaking. Klik hier voor reacties Klik hier voor fotos Sitemap Links Linkbuilding Nieuws en Tips. Trouwfeest DJ Tom draait uw trouwfeest op maat! Zijn jullie op zoek naar een geschikte allround DJ voor uw trouwfeest bedrijfsfeest of verjaardag die luistert naar jullie muzikale wensen en behoeften en interactief is met de gasten? Hier hebben jullie direct contact met de perfecte DJ die op jullie trouw het feest zal maken. Onze unieke werkwijze de exclusieve discobar en de ervaring van DJ Tom maakt het feest compleet. De Trouwfeest DJ staat voor een betrouwbaar innovatief bedrijf binnen de trouwbranche.
Coverband van Hasseltse The Voice-kandidaat terug op podiu. Hasselt Het Belang van Limburg.
Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee. Dit artikel is exclusief voor abonnees. Coverband van Hasseltse The Voice-kandidaat terug op podium 6 maanden na overlijden bassist. 06/02/2017 om 1100 door Dirk JACOBS. Outback is weer helemaal terug. Zanger Johny Deferm gitarist Koen Brouwers en drummer Steven Dielkens krijgen nu het gezelschap van bassist Erik Jeurninck en gitarist Sigi Hendrix. De wereld van de succesvolle coverband Outback staat stil.
goochelaar huren
Party Brew Party Coverband.
Welkom @ Party Brew! THE Party Coverband from Belgium! We've got the tunes for you! Al jaren een vaste waarde op de Gentse Feesten! Wij zijn Party Brew! Een stel ervaren muzikanten die hun muzikale kunnen aanwenden om jullie het GROTE publiek een geweldige show te laten ervaren. Deze muzikanten met elk hun eigen invloeden en ervaring staan garant voor een heerlijk oorgasme en zullen hun zeer uiteenlopende repertoire geloofwaardig tot bij jullie brengen! Met wortels die allemaal ontsproten zijn uit de Kempense kleigronden kan je niets anders verwachten dan Vlaamse degelijkheid!
Wordt deze piepjonge coverband de opvolger van Metallica? Gazet van Antwerpen.
Geef een zoekterm in. Wordt deze piepjonge coverband de opvolger van Metallica? 15/09/2016 om 1850 door kmlo. Talent te over bij deze jonge metalband uit de Verenigde Staten. Voor een café in Kansas zette het trio afgelopen zondag al hun materiaal klaar om twintig minuten lang het beste van zichzelf te geven. Een resem aan prachtige Metallica-covers kon het publiek van begin tot einde bekoren. Catherine Rose streamde het volledige optreden live op Facebook. Een goed idee want zo kon de hele wereld meegenieten van de jonge metalliefhebbers.
Live Coverbands.
Live Coverbands. Erkend boekingskantoor Artiestenbureau Karel Van den Broeck
XPD ambiance coverband.
XPD ambiance coverband.
The Beatless coverband.
Deze tribute band met 4 jonge mannen brengen de nummers van The Beatles weer tot leven. Waarschijnlijk de jongste Beatles coverband ter wereld de gemiddelde leeftijd is 21 jaar! Ze spelen en zingen de nummers van hun grote idolen zo perfect mogelijk na. Het matchen van de stemmen zorgt ervoor dat we inderdaad terug die stijl van the beatles te horen krijgen. Beatless dus eigenlijk beat en less zo uitgesproken zorgt voor een grote portie nostalgie in een jonge versie! Boek deze Beatles tribute band exclusief bij Entertaining Agency! Live optreden 90 minuten the best of the Beatles 850 euro exclusief klank en lichtinstallatie. Youtube video's van Beatless.
Star Flavour Coverband with Taste Covers with a Flavour.
Een geheel ondersteund door stevige ronkende en scheurende pop en rockcovers! The party is on! Adrenaline energie enthousiasme bloed en zweet overgoten met de nodige muzikaliteit! Get ready to Rock! Star Flavour is een stevige rock coverband uit Hasselt Belgisch Limburg. De sterke rocknummers en stevige popsongs laten niemand in het publiek onberoerd zeker niet wanneer ze gebracht worden door de krachtige stem van frontvrouw Sonja Hilven. Ondersteund door haar 4 mannelijke muzikanten wordt elk optreden een succes! In de voorbije 2 jaar heeft Star Flavour al menig podium gezien van tuinfeesten over fuiven tot dorpsevenementen en bedrijfsfeesten. Door samenwerking met vaste techniekers is er steeds een optimaal geluid en kan er voor elke gelegenheid een formule uitgewerkt worden.
InGenius coverband 70 80 90 coverbands op bruiloft feest huwelijksfeest bedrijfsevents.
hits van 70 80 90 tot vandaag. Ingenius bestaat meer dan 15 jaar en behoort tot de absolute top van coverbands in België en Nederland. Sinds 1999 speelde InGenius op meer dan 240 podia op bedrijfsevents trouwfeesten en festivals. Sommigen noemen hen de heetste coverband van de lage landen lees verder. Rolling Stones U2 Black Eyed Peas Simple Minds Coldplay De Kreuners Guns and Roses Abba teveel om op te noemen. De show wordt elk jaar aangevuld met recente hits.
RetroFun Coverband Reningelst Poperinge UiT in Vlaanderen.
Meld je aan om Mijn zoekopdrachten te gebruiken. aperitief buffet van gebraiseerde ham met warme groenten en krielaardappeltjes en dessert. Maaltijd en optreden volwassenen 25 euro kinderen 6 t.e.m. 12 jaar 10 euro. Reservatie ten laatste tegen 15 februari door overschrijving op rekening BE18 6528 4573 1665 met vermelding naam e-mail en aantal personen of kaarten. live optreden van de band met muziek uit de jaren. aperitief buffet van gebraiseerde ham met warme groenten en krielaardappeltjes en dessert. Maaltijd en optreden volwassenen 25 euro kinderen 6 t.e.m. 12 jaar 10 euro.
Duk coverband super-ambiance en onvoorstelbare losbolligheid!
Duksite officiële site van de coverband Duk.
SIXPACT Coverband www.sixpact-coverband.be.
SIXPACT is een coverband ontstaan in 2014.De Kempische band bestaat uit 5 gedreven muzikanten aangevuld met een zangerzangeres en geluidsman met een rijke ervaring in diverse genres.Met Sixpact herbeleef je het beste uit de rijke geschiedenis van RockBluesFolk en Country van vroeger en nu.Met passie voor muziek brengt Sixpact een gevarieerd live optreden gaande van een 2 uur durend evenement tot een volledig avondvullend programma.Ambiance is altijd verzekerd.Indien nodig beschikken wij over een eigen P.A. installatie die kan aangepast worden aan de behoeften voor kleinere gelegenheden of grote evenementen.
mbc-retro-coverband.

Contacteer ons