Op zoek naar coverband?

coverband
coverband
Covergroep Jeu de Foules Meer dan een coverband.
Zij brengen de beste hits uit de jaren 80, 90 en 00, rock meets dance, Madonna meets Lady Gaga, Kim Wilde meets Snap en Van Halen meets The black eyed pees. Kortom een coverband met een energieke show genoeg trucjes in petto om iedereen in het publiek gek te maken. hier inschrijven
coverband
Dorpsbrouwerij creëert nieuwe tripel voor jarige coverband.
Die krijgt de naam Swizzle 76 en verwijst naar de plaatselijke coverband Swizzle, die dit jaar precies 40 jaar bestaat. Van het bier is 500 liter gebrouwen. Dirk Vissers begon 5 jaar geleden met het brouwen en verkopen van bieren. Log dan hier in
band inhuren
Coverband van Hasseltse The Voice-kandidaat terug op podiu. Hasselt Het Belang van Limburg.
2 juli 2016. De wereld van de succesvolle coverband Outback staat stil. Bassist Paul Hendriks een van de oprichters van de band en boezemvriend van zanger Johny Deferm, gitarist Koen Brouwers en drummer Steven Dielkens is niet meer. Na 10 jaar lijkt het doek definitief te vallen.
lening
TomCat cover en party band uit Antwerpen, Vlaanderen.
Donderdag 3 september 2015, 19u10 Geef je reactie. Na een deugddoende vakantie in juli, met als hoogtepunt het spetterende huwelijk van Tess en Jasper in Italië, en een Meer. t Is Pasen, ook wij leggen ons met nieuws gevuld eitje.
Coverband The DuransCoverband The Durans semi akoestisch duo coverband.
Tijdens deze feestelijke periode wenst muziekgroep The Durans jullie veel muzikaal plezier! Ben je nog op zoek naar een coverband of muziekgroep voor je. 29th May 2015. Nieuwe videoclip: coverband The Durans spelen Mercy. Ontdek de nieuwste videoclip van coverband The Durans.
live sixties coverband the legacy.
De Beste Coverbands.
Xansation is de high profile coverband rond zangeres Xandee. Samen met de zeer populaire Tom Olaerts en 4 absolute topmuzikanten brengen zij topentertainment van het hoogste niveau! Xansation staat garant voor feest op een plein, in de tent, zaal, maakt niet uit.
RetroFun Coverband Reningelst Poperinge UiT in Vlaanderen.
12 jaar 10 euro. Reservatie ten laatste tegen 15 februari door overschrijving op rekening BE18 6528 4573 1665 met vermelding naam, e-mail en aantal personen of kaarten. Om 15 u.: live optreden van de band met muziek uit de jaren.
Duk coverband, super-ambiance en onvoorstelbare losbolligheid!
Het enthousiasme doet vermoeden dat Duk de nummers liever speelt dan de originele artiesten. Verwacht je aan de allergrootste hits en verrassende medleys met disco, pop, rock, reggae, dance, en natuurlijk ook de gewaardeerde Vlaamse nummers. Warm de stembanden al maar op!
Uncle Phil: Funky Classy RB/dance coverband.
Geef ons een Like, dan kunnen we weer stoefen tegen onze moeders. En misschien kennen onze moeders toevallig jullie moeders en geven die samen een feest waar ze een coverband voor zoeken. Anyway, redenen genoeg om ons even op te zoeken op Facebook.
Coverband Ritm Stix nieuwjaarsdrink De Kust.
Tijdens de speech wordt ook de winnaarvan de kerstkransenwedstrijd bekend gemaakt. Coverband Ritm Stix nieuwjaarsdrink. 01/01/2017 om 1700.: Aan agenda toevoegen 01/01/2017 1700: 01/01/2017 1700: Europe/Brussels Coverband Ritm Stix nieuwjaarsdrink. Ritm Stix brengt jullie favoriete songs live op het Marktplein.
De betere coverbands in België en Nederland.
VOSSEM Coverband Atomika bestaat sinds 2008 en heeft sinds al die jaren vele podia bezocht. Atomika is een stevige coverband, maar brengt ook een pop en disco covers. En medleys kunnen bij een coverband niet ontbreken. Een discomedley, een dansmedley en ook een Abbamedley worden voorgeschoteld.

Contacteer ons