Meer resultaten voor killer queen band

killer queen band
Killer Queen featuring Patrick Myers de Basiliek.
KILLER QUEEN brengt in een ijzersterke show een ode aan de man die in november 2016 precies 25 jaar geleden overleed. KILLER QUEEN werd opgericht in 1993 In 1999 werd Killer Queen uitgeroepen tot World-wide Best Tribute Band en werden ze zelfs door Bob Geldof gevraagd om Queen te vertegenwoordigen voor hét Tribute LiveAid concert. Na een Russische tour in 1999 keerde de band terug naar Engeland om de prijs voor Beste tribute band ter wereld in ontvangst te nemen. Killer Queen heeft samengewerkt met o.a. Queens Roger Taylor Brian May én Monseratte Caballe.
Houten Tuinpoorten
Killer Queen Thienpont.
Ruim 10 jaar na het overlijden van zanger Freddie Mercury en aldus het einde van Queen is de Nummer1 Live Rock Band Aller Tijden levendiger dan ooit. Killer Queen werd opgericht in 1993 oorspronkelijk onder de naam Closet Queen en kende snel succes in verscheidene clubs en universiteiten doorheen de UK. Vandaag worden ze beschouwd als de beste Queen Tribute Band van de UK. 4 voortreffelijke muzikanten schrijvers en performers bieden een nostalgische terugblik op het repertoire met dezelfde power en evenveel enthousiasme als wat van Queen dé popgroep van de 70er jaren maakte.
refurbished computers
Killer Queen A Tribute to Queen Wikipedia.
Uit Wikipedia de vrije encyclopedie. Ga naar navigatie zoeken. Killer Queen A Tribute to Queen. Tributealbum van verschillende artiesten. Killer Queen A Tribute to Queen is een tributealbum met nummers van de Britse rockband Queen. De naam van het album is afgeleid van de single uit 1974 met dezelfde naam. Track Artiest Titel Schrijver Origineel album. We Are the Champions. News of the World. Tie Your Mother Down. A Day at the Races. A Night at the Opera.
stuntstep
Killer Queen UK Lucky.
vrijdag 12 mei 2017 Killer Queen UK. Europe's Top Queen Tribute Band. Vrijdag 12 mei 2017. 25 aan de deur indien beschikbaar. Zalen open vanaf 20.00 uur. Freddie Mercury bestijgt opnieuw de troon in de lijst der lijsten met het magistrale Bohemian Rhapsody dat dertien keer eerder de Top 2000 aanvoerde en daarmee is Queen één van de meest populaire artiesten allertijden. KILLER QUEEN werd opgericht in 1993. In 1999 werd Killer Queen uitgeroepen tot World-wide Best Tribute Band en werden ze zelfs door Bob Geldof gevraagd om Queen te vertegenwoordigen voor hét Tribute LiveAid concert.
Killer Queen UK concert Leek vrijdag 03 februari 2017 Eventics.nl.
20.00 uur Zaal open. 20.30 uur Look Sharp Roxette tributeband. 21.30 uur DJ SoWieSo. 22.00 uur Killer Queen UK. 23.30 uur Afterparty met DJ SoWieSo. 01.00 uur Einde tijd bij benadering. In 1999 werd Killer Queen uitgeroepen tot World-wide Best Tribute Band en werden ze zelfs door Bob Geldof gevraagd om Queen te vertegenwoordigen voor hét Tribute LiveAid concert. De gelijkenis van zanger Patrick Myers en Freddie Mercury is dan ook ronduit beangstigend te noemen. De flamboyante ster die tijdens zijn live-optredens de show wist te stelen met zijn excentrieke verschijning lijkt opnieuw tot leven te zijn gebracht. Dit alles maakt van Killer Queen Patrick Myers één van de meest toonaangevende Queen look-alike en sound-alike tribute bands. Tijdens optredens heeft Killer Queen zelfs samengewerkt met o.a.
Killer Queen.
Bijna 25 jaar 2016 na het overlijden van zanger Freddie Mercury en aldus het einde van Queen is de Nummer1 Live Rock Band Aller Tijden levendiger dan ooit. Killer Queen werd uitgeroepen tot World-wide Best Tribute Band. In een anderhalf uur durende show wordt er in een razend tempo van kostuums gewisseld en worden er zowel nummers uit de 70s als uit de 80s gebracht. Bovendien is de gelijkenis van zanger Patrick Myers en Freddie Mercury ronduit beangstigend te noemen. De flamboyante ster die tijdens zijn live-optredens de show wist te stelen met zijn excentrieke verschijning lijkt opnieuw tot leven te zijn gebracht.
Killerqueen Tele Ticket Service.
25 jaar na het overlijden van Freddie Mercury houdt de tribute band Killer Queen met frontman Patrick Myers de herinnering levendig. Ze kregen de Worldwide Best Tribute Band award en vullen zalen zoals de Ahoy. Deze tribute band doet Queen terug tot leven komen. Een must voor zowel nostalgische fans als de liefhebbers van fantastische muziek en stevige live optredens. Zoals gebruikelijk bij elk topevenement is er opnieuw een uiterst verzorgd vipgebeuren onder de vorm van een VIP WALKING FORMULE.Laat u verwennen want de plaatsen zijn beperkt!
Killer Queen Tickets Concerts Tour Dates Ticketmaster.
Please try adjusting your search or browse for the events by the categories below.
vcl-events.be De evenementensite van Volleybalteam Lendelede Evenementen.
Datum en uur 04 november 2016 om 20u00. Locatie Evenementenhal Schiervelde Roeselare Diksmuidesteenweg 396 8800 Roeselare Belgium. 25 jaar na het overlijden van Freddie Mercury houdt de tribute band Killer Queen met frontman Patrick Myers de herinnering levendig. Ze kregen de Worldwide Best Tribute Band award en vullen zalen zoals de Ahoy. Deze tribute band doet Queen terug tot leven komen. Een must voor zowel nostalgische fans als de liefhebbers van fantastische muziek en stevige live optredens. Zitplaats Categorie 1 37 EUR. Zitplaats Categorie 2 32 EUR. Gaat u graag als VIP bekijk dan zeker de informatie over onze exclusieve VIP-arrangementen. Het aantal VIP-arrangementen is beperkt.
tribute band boeken? Killer Queen boeken? Queen act boeken voor feest? Allerbeste Queen band boeken in Nederland?
Neem vrijblijvend contact op met Buro Voor Muziek voor de allerbeste Tribute acts in Nederland.

Contacteer ons