Zoeken naar queen wikipedia band

queen wikipedia band
Kayak band Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Kayak in 1974 v.l.n.r. Max Werner Pim Koopman Johan Slager Ton Scherpenzeel en Bert Veldkamp. Harvest Records Smh Records Nl. Monique van der Ster.
John Deacon Wikipedia.
Hierna stapte Deacon uit de band. Hij wilde niet meedoen aan de optredens met Paul Rodgers omdat hij vond dat niemand kon tippen aan Freddie Mercury en omdat hij vond dat het publiek zich Queen moet herinneren zoals de band in haar hoogtijdagen was. Sindsdien leeft Deacon een teruggetrokken leven. Heel af en toe laat hij nog weleens wat van zich horen. Zo was hij bijvoorbeeld niet erg te spreken over de samenwerking van Queen met de boyband 5ive. Over de samenwerking van Brian May en Roger Taylor met Robbie Williams die het nummer We Are The Champions vertolkten was hij zelfs erg boos It is one of the greatest songs ever written but I think they've ruined it.
Queen Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Zie Queen doorverwijspagina voor andere betekenissen van Queen. Freddie Mercury 1970 1991 overleden. John Deacon 1971 1997 gestopt. Queen is een Engelse rockgroep. De band is opgericht in 1970 in Londen door gitarist Brian May zanger Freddie Mercury en drummer Roger Taylor aangevuld met bassist John Deacon in 1971.
Within Temptation Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Within Temptation op Bevrijdingsfestival 2008. Within Temptation is een Nederlandse symfonische-metalband en een van de succesvolste bands in het genre.
Discografie van Queen Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Hieronder volgen diverse overzichten van werken die uitgebracht zijn door de band Queen. 3.4 Radio 2 Top 2000. Jaar Album Hoogste notering Certificering. A Night at the Opera.
Queens of the Stone Age Wikipedia.
In het nummer I Was a Teenage Hand Model is een opgenomen telefoongesprek verwerkt waarin Oliveri aangeeft zich bij de band te voegen. Gitarist Dave Catching voegde zich hierna ook bij de band. De originele band bestond in het begin uitsluitend uit ex Kyuss leden. Vanaf dit punt veranderde de samenstelling met regelmaat. Op het titelloze debuutalbum Queens of the Stone Age is het openingsnummer Regular John het meest bekend. Het album is in 2011 in een geremasterde versie opnieuw uitgegeven. Rated R 19992001 bewerken. Zie Rated R voor het hoofdartikel over dit onderwerp. In 2001 verscheen hun tweede langspeler Rated R. De hits Feel Good Hit of the Summer en Lost Art of Keeping a Secret betekenden hun doorbraak bij het grote publiek.

Contacteer ons