Op zoek naar cover band?

cover band
cover band
Ruime keuze aan Vlaamse artiesten. Contacteer ons gerust vrijblijvend om Uw favoriete artiesten / dj's of live band te boeken. Toggle navigation All Party Events. De Bende in een nieuw jasje. New Party Concept Dj DIMARO. Tickets kerstshow nu beschikbaar. Natalia liefde voor muziek. het Artiestenbureau bij uitstek. Ruime keuze aan Vlaamse artiesten. Contacteer ons gerust vrijblijvend om Uw favoriete artiesten / dj's of live band te boeken.
Ambiance party coverband NERVEUS uit Limburg België sfeer Home.
Wat een geluk dat u ons gevonden heeft! Wij zijn dé coverband die u nodig heeft voor uw feest, festival of party. Met onze jarenlange ervaring brengen wij pop rock en folkcovers van de jaren 50 tot het recente heden.
dj huren
Rock Coverband No Excuse Live coverband inhuren voor al je feesten of events.
No Excuse coverband is op dreef! Van plan een feestje of event te organiseren? Boek nu de coverband No Excuse en laat je gasten genieten van oude en recente rock-covers! Tot binnenkort op jouw podium! Els, Sofie, Wim, Gert, Bart Francis.
live band
Replay: Coverband.
Deze winter speelt Replay enkele try-outs. gig.start date'dd: MMMM yyyy' gig.start date'HH.mm: uur. 32 0479 45 30 13. Replay plakt bovendien geweldig op camera. Foto's' door Guy Vanhulle. Replay speelt pittige nummers. Stilstaan wordt moeilijk, genieten evident. Copyright 2016 All Rights Reserved Replay Coverband.
Keyboost France
TomCat cover en party band uit Antwerpen, Vlaanderen.
Proef op zaterdag 3 oktober de TomCat-coctail: een smaakvolle mix van goeie covers, pittig en met een hoog percentage ambiance. Klaar voor het najaar. Donderdag 3 september 2015, 19u10 Geef je reactie. Na een deugddoende vakantie in juli, met als hoogtepunt het spetterende huwelijk van Tess en Jasper in Italië, en een Meer.
Starshifter De beste coverband voor elk feest.
De band spreekt een breed publiek aan en verrast met de keuze van de nummers en de manier waarop deze op 100% live worden gespeeld. De band voelt zich thuis op elk podium en op iedere gelegenheid. De energie die de band meeneemt naar uw feest werkt aanstekelijk voor al uw gasten.
Xzent Xzent Coverband.
Marc Van Herck. Home De Band Xzent Coverband. Xzent is een coverband uit Vlaanderen en brengt internationale en nationale rocknummers. Onze vaste repetitie stek is Cafe De" Blauwen Hoek" te Duffel. De band bestaat uit.: Marc Van Herck. 2006 Xzent coverband.
Coverband La Folie Jolie.
David is pianist van de band Byron Bay. Hij is mede-oprichter van La Folie Jolie en is samen met Laurens nog steeds de drijvende kracht achter de groep. Christof Lingier begon aan zijn muzikale traject op 5-jarige leeftijd in de muziekschool Ars Musica.
Coverband Ritm Stix-Mobiele live band De coverband.
The mobile coverband from Kris Ratiau. Stiks bestaat 10 jaar. Hoog tijd om de band een nieuwe te boost geven. Kris Ratiau zorgde voor een fikse upgrade en doopte het vernieuwde concept Coverband Ritm Stix. Bekijk alle mogelijkheden van Ritm Stix.
COVERBAND: DIAZ Flanders Open Rugby.
Zij strandden in de halve finale bij de laatste 4 Belgische coverbands van maar liefst 1800 inschrijvingen over de hele Benelux in een heuse Clash of the Coverbands wedstrijd. Deze 8-koppige band zorgt voor kwaliteit en bovenal een avond ambiance verzekerd!
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
InGenius coverband 70, 80, 90 coverbands op bruiloft, feest, huwelijksfeest, bedrijfsevents.
Sommigen noemen hen de heetste coverband van de lage landen lees verder. Rolling Stones, U2, Black Eyed Peas, Simple Minds, Coldplay, De Kreuners, Guns and Roses, Abba, teveel om op te noemen. De show wordt elk jaar aangevuld met recente hits.
Magnet Party Coverband It's' time to Magnetize!
Magnet Party Coverband. Hallo daar, wij zijn Magnet! Een tien-koppige band die de meest swingende covers brengt. Met een strakke combo, een blazerssectie, drie vocals en een violiste hebben we voldoende munitie in huis om elk feest te laten knallen.

Contacteer ons