Meer resultaten voor gary mullen

gary mullen
Theater en DVD-recensie: One night of Queen Recensies: Muziek en film.
Zoals gezegd komt Gary Mullen net als Freddy Mercury theatraal op en past helemaal in de geest van de muziek, die op een goede manier in elkaar overloopt. De lichtshow is passend bij de muziek en Gary Mullen zoekt op de juiste momenten contact met het publiek en weet ze van de stoelen te krijgen.
Vintage Vloerkleed
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
isa-power.nl
Gary Mullen The Works trekken doorheen vlaanderen met One" night of queen. FrontView Magazine.
Zeker niet in het geval van Freddie Mercury, de legendarische lead-zanger van de al even legendarische rockgroep Queen. Maar zelfs de meest pure van alle Queen-adepten hebben inmiddels moeten toegeven, dat áls er iemand is die in de buurt van Mercury kan komen het de Engelse zanger Gary Mullen is.
check backlinks
Gary Mullen The Works: One Night of Queen Slechts twee weken in Nederland! YouTube.
Een wereldwijde hit, goed voor uitverkochte concertzalen en voetbalstadions. Met Gary Mullen, de beste Mercury-vertolker ter wereld, in de hoofdrol. In de twee uur durende show brengen Gary Mullen The Works alle onvergetelijke nummers zoals Bohemian Rapsody, We Are The Champions en I Want To Break Free.
https://www.sneakerwijzer.nl/adidas-superstar-heren/
Een bericht van Gary Mullen van One Night of Queen YouTube.
One Night Of Queen Gary Mullen and The Works Plymouth Pavilions 10th December 2016 Duration: 248. Martin Hosking 299 views. Interview Gary Mullen backstage Duration: 228. Paul van Schaik 2713, views. Gary Mullen The Works One Vision, Schouwburg Tilburg 25-11-2016 Duration: 517.

Contacteer ons