Meer resultaten voor patrick myers queen

patrick myers queen
MediaWatchers Patrick Myers Killer Queen: Freddie Mercury is niet dood.
Patrick Myers Killer Queen: Freddie Mercury is niet dood. Op donderdag 24 november is het exact 20 jaar geleden dat Freddie Mercury frontman van Queen overleed aan de gevolgen van aids. In Vorst Nationaal komt hij die dag nog eens tot leven dankzij Patrick Myers frontman van Killer Queen.
live band
Killer Queen feat. Patrick Myers at Boerderij Zoetermeer on 20 Nov 2015 Last.fm.
With Killer Queen and Patrick Myers at Boerderij. Overview current section. Friday 20 November 2015 at 830pm.: Amerikaweg 145, Zoetermeer, 2717 AV, Netherlands. Tel: 31 79 321 10 12. Show on map. Meer dan 20 jaar na het overlijden van zanger Freddie Mercury, is de nummer 1 Tribute Band Killer Queen levendiger dan ooit.
lash extender
KILLER QUEEN feat: Patrick Myers.
Europas beste Queen tribute. Als eerbetoon aan Freddie Mercury én Queen komt de uit de. UK afkomstige groep KILLER QUEEN naar De Meenthe met. een ijzersterke show; een ode aan de man die 25 jaar geleden. Het is alsof Freddie Mercury met Patrick Myers weer in levende lijven op het podium staat.
backlinks
Bio Killer Queen.
Zelf de nummers proberen te coveren! Dat is alleszins wat Patrick Myers begon te doen met zn vrienden in 1993. In zn studentenjaren aan de Londense universiteit begon hij met vrienden optredens te spelen. Enkel de beste nummers van Queen!
garagepoorten
Queen en Roxette Tribute vrijdag in Leek Westerkwartier.
De deuren van de Rodenburghal gaan vrijdag om 20.00 uur open en al vanaf 20.30 uur zal Look Sharp een uur lang hits als The Look, Joyride, It must have been love en Sleeping in my car ten gehore brengen. Na een korte pauze met DJ Sowieso zal Killer Queen met Patrick Myers als Freddie Mercury vanaf ca.
KILLER QUEEN feat: Patrick Myers Experience Express.
Als eerbetoon aan Freddie Mercury én Queen halen VELO en Experience Express de UK afkomstige groep KILLER QUEEN voor een paar exclusieve shows naar Nederland en als echte liefhebber van Queen mag je deze 2 uur durende show niet missen! Het is alsof Freddie Mercury met Patrick Myers weer in levende lijven op het podium staat.
Killer Queen UK concert Leek vrijdag 03 februari 2017 Eventics.nl.
01.00 uur: Einde tijd bij benadering. In 1999 werd Killer Queen uitgeroepen tot World-wide" Best Tribute Band en werden ze zelfs door Bob Geldof gevraagd om Queen te vertegenwoordigen voor hét Tribute LiveAid concert. De gelijkenis van zanger Patrick Myers en Freddie Mercury is dan ook ronduit beangstigend te noemen.
Killer Queen feat. Patrick Myers Cultuurpodium Boerderij Zoetermeer.
Niet alleen de muziek wordt op een sublieme manier ten gehore gebracht, Killer Queen weet ook de show zeer nauwkeurig na te bootsen. Een uitverkocht Ahoy zag in 2005 dat deze tribute band akelig dicht bij het origineel komt. Voor een groot gedeelte komt dat door frontman Patrick Myers, wiens gelijkenis met Freddy Mercury ronduit beangstigend te noemen is.
Killer Queen rockt de Rodahal limburg 3voor12.
Er worden al aardig wat nummers meegezongen waardoor de stemming er al snel inzit. Na Killer Queen zal Anderkovver nog eens terugkomen. De gelijkenis van de zanger van Killer Queen met Freddy Mercury is beangstigend gelijkend wanneer Patrick Myers met zijn band het podium betreed.

Contacteer ons