Op zoek naar revival band?

revival band
CCR-Revival dé Nederlandse coverband van Creedence Clearwater Revival.
Date gig Zaterdag 28 november. Waar Didam Lieve.V.plein 4. CCR-Revival is dé Nederlandse Rock Roll formatie welke de nummers van Creedence Clearwater Revival John Fogerty op diverse podia feesttent en zalencentrum op unieke wijze tot een energieke en originele show weet neer te zetten. CCR-Revival heeft recent een 2de set onder de noemer Revival toegevoegd. Tijdens deze ruim 15 uur durende show laat de band je langs muzikale highlights uit de jaren 60-70-en 80 gaan. Wat dacht je van Elvis The Beatles of The Rolling Stones! We hopen je binnenkort te kunnen begroeten op een podium ergens in Nederland! CCR speelde eerder op allerlei podia. De Kuip Maasgebouw Rotterdam.
coverband
The Classics Revival Band.
CCR Revival Band boeken bij LB-Entertainment!
2 x 60 minuten. De bandnaam verraadt meteen al duidelijk waar deze band hun inspiratie vandaan heeft gehaald. Dat is namelijk de eind jaren zestig begin jaren zeventig enorm populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival. De belangrijkste man van C.C.R. was John Fogerty en ook uit zijn solo materiaal wordt bij C.C.R. Ondersteund door muzikale topkwaliteit weet CCR-Revival met energieke en spectaculaire shows veel mensen te overtuigen. Enthousiasme en gedrevenheid zijn ingrediënten die de Drents-Groningse band inmiddels meer dan acht jaar op de weg houdt.
René Innemee The Revival Band Homepage.
Helaas gaat onze leadgitarist Marty Townsend de band per 15 juni verlaten hetgeen wij en vele fans natuurlijk heel jammer vinden. De reden van zijn vertrek is dat hij met zijn gezin voorgoed terug gaat naar Amerika. Wij hadden het genoegen de afgelopen 5 jaar met een fantastische gitarist en geweldige collega menig podium te delen. Ab Pierre Peter en René bedanken Marty voor de geweldige samenwerking en wensen hem en zijn familie een gelukkig en succesvol leven in California.
Classics Revival Band boeken of inhuren Easybookings.
Voor vragen offertes of een persoonlijk contact bel gratis 0800 ARTIEST 0800 2784378 of mail naar info@easybookings.nl. Home Artiesten Coverbands en orkesten Goud van Oud Classics Revival Band. Terug naar het zoekresultaat. De in 1967 in het Limburgse Stramproy opgerichte popgroep The Classics scoorde vooral in de jaren zeventig haar grote hits. Van de oorspronkelijke bezetting is alleen zanger Harry Broens nog aktief als zanger van The Classics Revival Band. De benaming van de sound van The Classics was de vlaaiensound. Close harmony zingen met prachtige accoorden. Platenbaas Johnny Hoes ontdekte de band en bood hen een platencontract aan.
Veiligheidscontrole nodig.
The Beatles revival Over de band.
Verder was de band o.a. supportact van grootheden als The Animals Joe Cocker The Merseybeats en The Rattles. Waar trad The Beatles Revival tot nu toe op? Concerts De band is o.a. te zien geweest in theaters culturele centra festivals als supportact van diverse bands nieuwjaarsfeesten bedrijfsfeesten PR aangelegenheden televisie programma's priv-feesten sportclubs openingen en mode shows. The Beatles Story Dit is een 2 x 40 minuten durend optreden met een pauze om kostuums te kunnen wisselen. De songs worden in chronologische volgorde gespeeld. Voor de pauze de nummers tot 1964 en na de pauze de liedjes van de LPs Help Rubber Soul en Let it be.

Contacteer ons