Meer resultaten voor tribute band

tribute band
tribute band
Over welk feest of gelegenheid gaat het? U organiseert een stijlvolle party waarbij live music hét sfeerelement moet worden? Misschien droomt u van een echte party band? U gaat trouwen en wil enkel de beste live muziek op het juiste moment tijdens Uw trouwfeest huwelijksviering of bruiloft? Wij als beroepsmuzikanten en DJs maken een stijlvolle brug tussen mens en muziek waarbij onze live band vanuit de diplomatie en respect naar de aanwezigen het beste van zichzelf geeft. U kan onze muziek live beluisteren hier op deze website De meeste mensen nemen vooral ook even vrijblijvend telefonisch contact of komen langs in ons kantoor te Deurne-Antwerpen. Alvast een bijzonder feest toegewenst vanwege de medewerkers van DSO MUSIC!
coverband
10 januari 2017 Atomika 0. Atomika in de pers! 29 december 2016 Atomika 0. Atomika in de pers! Coverband Atomika op Facebook. Coverband Atomika op Instagram. 2 weken ago by Atomika_coverband The Only thing that matters! Is fun we Love having fun and music is fun enjoy. 2 weken ago by Atomika_coverband Hello down there! picoftheday pic favorites shoot antwerp antwerpen rockband pleaselike thankyou.
vlaamse artiesten boeken
Nirvana tribute band Bleach.
Nirvana Tribute Band BLEACH. Dé Nirvana tribute band speelt klassiekers als Smells Like Teen Spirit Lithium en Come As You Are. Bekijk ze hier
artiesten boeken
The Moodchers Tribute Band.
Ga naar de inhoud. Welkom op de site van The Moodchers Tribute Band uit Borculo. The Moodchers Tribute Band speelt nummers uit grootmoeders tijd. Op deze site vindt u informatie over de band de muziek en foto's van de huidige band als ook van de oorspronkelijke bezetting. bezeting van The Moodchers in 1968. Homepage The Tribute Band Foto's Gastenboek/ Facebook Septemberfeest Diverse media Repertoire Data Algemene Site Map. Terug naar de inhoud Terug naar het hoofdmenu.
fiets ophangen
Tribute bands tribute band tribute band boeken tribute band inhuren Viking Entertainment.
Als uw favoriete band gestopt is dan is een tribute band boeken de enige mogelijkheid om uw idolen te horen. Natuurlijk wilt u niet zomaar een tribute band inhuren. U wilt een tribute band die zijn vak verstaat en u doet geloven dat u luistert naar het origineel. Hoe vindt u tussen alle tribute bands nu die juiste? Viking Entertainment helpt u graag bij uw zoektocht. De perfecte Beatlestribute en de gedroomde U2 hebben wij in huis. Meer weten over het boeken van uw professionele imitator? Lees rustig verder op deze website of neem contact op.
Agenda Tribute to the Cats band.
Vaja Kon Dioz Tributeband Vaya Con Dios.
De tribute band creëert de sfeer en de sound alsof Vaya Con Dioz teruggekeerd is. Dit alles met invloeden van jazz pop en gipsy. In de playlist vind je zeker en vast alle overbekende hits Whats a woman Nah Neh Nah Puerto Rico maar ook de songs die Vaya Con Dios live on stage bracht tijdens hun talrijke binnen en buitenlandse concerten. De tribute band bestaat uit 9 muzikanten die door hun jaren ervaring dit tot een muzikaal hoogtepunt brengen. Voor kleinere intieme gelegenheden is er ook de Vaja Kon Dioz Unplugged met 3. muzikanten en 2 zangeressen.
Tribute band boeken? Een tribute act huren? Deze coverbands zijn.
Te boeken als u een bijzondere act wilt op uw feest dorpsfeest bedrijfsfeest bruiloft of evenement! 80's / 90's DJ. Trance DJ / Dance DJ. EDM / House / Club / Electro DJ.
Mötorhead tribute band Amörtisseur toont clip bij single Schuppenaas niet voor gevoelige kijkers Humo The Wild Site.
Mötorhead tribute band Amörtisseur toont clip bij single Schuppenaas niet voor gevoelige kijkers. De Antwerpse tribute band Amörtisseur brengt al vier jaar lang compromisloos hulde aan Mötorhead en de inmiddels betreurde frontman Lemmy Kilmister. Door eigen interpretaties van Motörhead-klassiekers te brengen in een sappig Antwerps dialect. De mannen hebben een eerste plaat uit Lemmium én een eerste single Schuppenaas. Drie keer raden waarvan dat nummer een cover is. De bijhorende clip is allerminst voor gevoelige kijkbuiskinders u bent gewaarschuwd. U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd. Nu afspelen Later afspelen.
Touch of Toto Toto tributeband.
Maar niet iedereen speelt het. Touch of Toto is een Nederlandse tributeband die het werk van Toto speelt. Een acht-koppige band die de songs van Toto met een bezieling en een groove brengt zoals dat ook moet gebeuren. dubbele keyboards percussie en veel zangstemmen in de band weet Touch of Toto de ziel van de nummers van Toto te raken. De hits worden gespeeld en ook de iets minder bekende songs die de echte Toto-liefhebber direct zal herkennen. Een avond genieten van muziek swingen en meezingen dat biedt Touch of Toto.
Tributeband Wikipedia.
Hoewel ze vaak opgezet zijn als een hommage vergaren deze bands ook een zekere fanschare. Naast tributebands verschijnen er ook regelmatig tribute cd's waarop vaak bekende artiesten een tribute hommage aan een band of persoon brengen. Een voorbeeld hiervan is de cd Humanary Stew A Tribute to Alice Cooper bestaande uit covers van Alice Cooper gespeeld door leden van Def Leppard Iron Maiden Megadeth Twisted Sister en nog vele anderen. De eerste tributebands waren voornamelijk Beatles tributebands hoewel ook de vele Elvis imitatoren mee aan de basis van het fenomeen staan. Velen volgden het voorbeeld van deze eerste tributebands en al gauw ontstonden er hommages in uiteenlopende genres van Black Sabbath tot ABBA en van Iron Maiden tot Madonna.
The Mavorix de tributeband van The Mavericks.
The Mavorix dompelen u onder in de sfeer van eindeloze highways desolate motels en donkere kroegen. Terug naar de roots van de rauwe maar toch gezellige Amerikaanse muziek met een zuiders tintje. De muziek kan je omschrijven als pop-country met een mix van Tex-Mex Country Rock Blues en Swing. In feite te rock voor country en te country voor Rock. Muziek waarin de geest van Roy Orbison Elvis Presley Patsy Cline en Johnny Cash rondwaart.
Metallica schiet bestolen tributeband te hulp HLN.be.
Master Of Puppets van Metallica opnieuw nummer één in De Zwaarste Lijst. Lars Ulrich van Metallica Het geheim? Herbekijk zo werd het nieuwe album van Metallica naar de ruimte gestuurd. De band Blistered Earth die optreedt met de muziek van hun grote voorbeeld Metallica gaf zaterdagavond een concert in Portland. De volgende ochtend bleek de vrachtwagen met al hun spullen gestolen te zijn. Metallica-drummer Lars Ulrich en zijn medebandleden hoorden van de diefstal en kwamen in actie. Een lid van Blistered Earth kreeg een telefoontje. Hij werd gebeld door een manager die zei blijf aan de lijn voor Lars Ulrich. Hij zei wat echt waar zegt bandlid Jared Kiess. De band had nooit had verwacht dat hun grote voorbeelden zo'n genereus gebaar zouden maken.
JJ Cale Tribute Band.
JJ Cale Tribute Band.

Contacteer ons